воскресенье, 24 марта 2013 г.

До книги всім шляхи відкриті



Щороку березень для бібліотек України, що обслуговують дітей та юнацтво, наповнений приємними клопотами, пов’язаними із відзначенням традиційного свята – Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги. Тиждень проходить з 20 березня по 2 квітня .
У царство Книги запросили членів клубу за інтересами «Сузір’я» .
Літературне кафе гостинно відкрило свої двері, а в літературному меню було багато різноманітних блюд, які відвідувачі вибирали на свій смак.
Юні читачі  стали дійовими казковими героями, майстерно перевтілилися в Козу-Дерезу, Вовка, Бабу та Діда всім відомої казки «Коза - Дереза».  Відгадували завдання літературних конкурсів,  загадки, впізнавали героїв творів української та світової літератури. Діти залюбки знаходили відповіді на запитання, підтверджуючи свої глибокі і різнобічні знання.
























На книжковій виставці «Закохані в книжковий дивосвіт» - герої улюблених книжок -  розумні, хоробрі, витривалі, чесні, хитрі, енергійні. 




Учні, завітавши в королівство книг, не мали часу сумувати та переконалися в тому, що книга – наш порадник, помічник, друг, диво з див світу.  Змінюватимуться покоління, а мудрі книги житимуть і знову вчитимуть людей бути добрими, чуйними, справедливими.

Комментариев нет:

Отправить комментарий