вторник, 10 июня 2014 г.

ЛІТНІ ЧИТАННЯ «Книжковими стежками літа».



Ось і продзвенів у школах України останній дзвоник. Для більшості дітвори - довгоочікуваний пропуск у літо.
Літо – це велика перерва для школярів, яка дана їм для зміцнення здоров`я і духовного зростання. Влітку наша бібліотека  робить  все, щоб залучити до бібліотеки нових користувачів, підвищити  роль читання в житті дітей та підлітків. Під час літніх читань до послуг  дітей : книжкові новинки, цікаві виставки,  періодичні видання, цикл дозвілевих масових заходів, можливість погратися та поспілкуватися з однолітками в мережі-Інтернет.
Для вихованців оздоровчого табору ЗШ №1  була проведена   пізнавально-розважальна гра   «Разом з нами ти пограй – краще знатимеш свій край».
Діти із задоволенням приймали участь у різноманітних конкурсах, вікторинах , складали пазли, грали в фанти, оформлювали   міні – плакати, переглянули  слайд-презентацію з історії нашого міста.

 Всі  присутні прийняли участь у флеш – мобі «Ми любим Світловодськ».










1 комментарий:

  1. Доброго дня, у Вас справді цікавий блог:) Я адміністратор українського сайту Моя Підбірка http://moyapidbirka.com.ua/ - це безкоштовний хостинг та обмінник файлами. Хочу запросити Вас користуватись ним. Можете заміщувати там свої файли з книжками, документами, фото з різних заходів, які запихають Вам диск або забирають місце на сторінці та нічого не платити за хостинг. Цей сайт може буди хорошим і безкоштовним спосбом на промоцію Вашої діяльності. Наші користувачі це в більшості люди 20-35 років, кожного дня сайт відвідує приблизно 3 тис. користувачів.
    Запрошую користати.
    На все добре, Олена Даниленко

    ОтветитьУдалить