понедельник, 13 августа 2012 г.

Завод залізобетонних виробів для бібліотеки - філії № 2





1 серпня 2012 року в бібліотеці - філії  № 2 Світловодської ЦМБС, що розташована по вулиці В. Бойка 2а відбулася приємна подія - завод  залізобетонних виробів у особі директора та депутата міської ради Литвиненка Михайла Володимировича зробив великий подарунок - виготовлення та монтаж металевих решіток на вікна бібліотеки. Це дає змогу користувачам Хмельницького, Садового мікрорайонів міста відвідувати сучасну бібліотеку. Установка решіток на вікна - це перший крок до втілення грандіозних планів бібліотечного закладу. А це - участь у проектної діяльності обласного та регіонального значення. Лише одна бібліотека - філія № 2 не бере участь у програмі «Бібліоміст», тільки тому що матеріальна - технічна база книгозбірні недостатня. Тепер відкриваються можливості для мешканців району використовувати у своєму житті новітні інформаційні технології, нові бібліотечні послуги.
Бригада ремонтного цеху заводу залізобетонних виробів під керівництвом головного інженера Педько Григорія Дмитровича швидко, якісно та сумлінно  зробила свою роботу. Грати  є досить поширений вид обробки фасаду будівлі, який дозволяє зробити акцент на вікнах. Одночасно з цим решітки на вікнах - це надійний захист будинку від непроханих гостей.  
Колектив та користувачі бібліотеки - філії № 2 висловлюють щиру вдячність директору заводу Литвиненку М. В., головному інженеру Педько Г. Д.  за вчасну  благодійну допомогу, за вагомий внесок у забезпеченні потреб бібліотеки. Сердечно дякуємо Вам за підтримку.



Комментариев нет:

Отправить комментарий