воскресенье, 14 апреля 2013 г.

«Турбота про жінку – впевненість у майбутньому» - друга інформаційна сесія.





Світловодська ЦМБС спільно з Обласною жіночою інформаційною службою  продовжує реалізацію проекту «Турбота про жінку – впевненість у майбутньому».
В бібліотеці - філії № 2 пройшла ІІ інформаційна сесія «Майбутнє варто планувати» для студентів Світловодського політехнічного коледжу, на якому молодь ознайомилася з поняттям «репродуктивне здоров’я»,   «сексуальність», «статеві стосунки», «контрацепція», прийняли участь у іграх «Скріпка», «Зіпсований телефон». Інформаційну сесію провела тренер, керівник проекту, член ГО «Обласна інформаційна служба з актуальних питань жіноцтва (ОЖІС)» Світлана Приймак.
Учасники відверто спілкувалися на запропоновану тематику, обговорювали різні проблемні ситуації, вчилися планувати своє майбутнє, активно брали участь у вправах и жваво дискутували. Коли починати інтимне життя – рішення індивідуальне. Але знати про методи захисту потрібно кожному підлітку.
Для широкого інформування у бібліотеці створений загальнодоступний інформаційний куточок «Майбутнє варто планувати», наповнений комплектами надійних джерел інформації  від Програми АМР США «Здоров’я жінок України».        

   

Комментариев нет:

Отправить комментарий