четверг, 10 марта 2016 г.

ЛІТЕРАТУРНИЙ БАТЛ "ТИ З НАМИ, ТАРАСЕ!"


Літературний батл  «Ти з нами, Тарасе!», присвячений 202  річниці з дня народження Т. Г. Шевченка пройшов у бібліотеці – філії №2 з учнями школи №1.
  В читальному залі  бібліотекарі оформили виставку-вшанування    «Живи, поете, в славі віковій»  на якій наші читачі  мали можливість ознайомитись з життям та творчістю Т.Г. Шевченка, узнати багато цікавого про Поета..., ознайомитися з різними виданнями  «Кобзаря». Зацікавили  присутніх і справжні скарби бібліотеки – «Кобзар» 1964 року, «Кобзар» - 1956 року видання.
Переглянувши слайд-альманах «Вічно буде проміж нас – України син Тарас»  діти ознайомились  з біографією поета та  його літературною творчістю.
Команди «Гайдамаки » і «Неофіти» прийняли активну участь у літературній вікторині  «Шевченко - видатний художник, поет, письменник», бібліографічній грі  «Книжкові орієнтири».
Літературний батл  закінчився читанням  віршів Великого поета, кожен гравець команд мав можливість продекламувати  рядки з великої книги «Кобзар».
У результаті змагань перемогла дружба. А далі – фото на пам'ять. Та головне – це позитивні емоції, спілкування, дух суперництва,відкриття таємниць творчості Тараса  Шевченка. Нехай наш сьогоднішній літературний батл буде своєрідною стрічкою у вінок шани й пам’яті поета.

Дякуємо за співпрацю класному керівнику 6 класу Базик Раїсі Миколаївні, бібліотекарю Чорновол Ользі Федоровні.









Комментариев нет:

Отправить комментарий