среда, 27 сентября 2017 г.

ГОДИНА МИЛОСЕРДЯ "ВІД БІЛОЇ ТРОСТИНИ - ДО ВІДКРИТИХ СЕРДЕЦЬ"


 

Вважаючи  на  те що, люди з особливими потребами мають обмежені  можливості в багатьох сферах суспільного життя,  бібліотеки  все активніше  беруть  на себе функцію бібліотечно-інформаційного забезпечення інвалідів зору, яким дедалі важче орієнтуватися у величезних, зростаючих потоках інформації, а вона для них має бути такою ж доступною, як і для всіх  інших громадян країни.
Так ,  бібліотека –філія  №2  продовжує співпрацю з
Олександрійським  товариством сліпих «УТОС», головою якого є Поліщук Леонід Іванович . 9 вересня інвалідам зору  від товариства «УТОС» були надані тростинки для переміщення незрячих, ходунки на колесах, а також гуманітарна допомога.
Олександрійський УТОС надає бібліотеці з обмінного фонду    диски , на яких записані як художні твори , так і  науково – популярні. Всіх бажаючих запрошуємо   безкоштовно отримати ці видання.

На зборах прозвучало звернення голови організації  «УТОС» до мешканців міста Світловодська та Світловодського району , які мають інвалідність І, ІІ, ІІІ груп  інвалідів по зору повідомити свої контактні дані  помічниці Поліщука Л. І.   Валентині Орошко за т. 0971066807, або т. 72530, 0685346990 (бібліотека –філія №2) .         


 

Комментариев нет:

Отправить комментарий