среда, 24 января 2018 г.

BOOK - МАНДРІВКА "ТРИ ПРИЧИНИ ПРОЧИТАТИ: КОРИСНО, ЦІКАВО, ПОТРІБНО"



Бібліотека – море книг,
Бібліотека – храм науки…
Переступайте наш поріг,
Беріть скарби нетлінні в руки!

23 cічня в бібліотеці - філії №2 пройшов незвичайний захід : book – мандрівка «Три причини прочитати: корисно, цікаво, потрібно» з учнями  школи №1.
На початку заходу бібліотекар розповіла молоді про те, що у наш  час комп’ютерних технологій вони не повинні забувати про книжку, тому що користь від читання набагато більша, ніж від монітора. Книжка повинна бути другом кожного, тому що вона веде нас у дивовижний і чудовий світ. Бібліотекар, зробивши бібліографічний огляд, звернула увагу юнаків та дівчат  на  книжки, які були представлені  на  книжковій виставці. Присутні дружно повідомляли, які книги з представлених на виставці вони вже прочитали, і вже через декілька хвилин підтвердили  свою начитаність прийнявши участь у вікторинах та літературних конкурсах.
Команди дівчат та хлопців  прийняли участь у конкурсі  «Реклама книги». Надані  ними  пропозиції  були різні, але вражали своєю неординарністю.
Учні  проявили надзвичайну зацікавленість до вправи «Сім ключових слів - твір», конкурсу «Ерудит лото», «Кольоровій вікторині».
 У бібліотеці в цей день  було гамірно, весело й надзвичайно цікаво.  Бібліотекарі побажали всім присутнім ніколи не забувати дороги до бібліотеки, а книзі в їхньому житті й надалі залишитися кращим другом.
 Колектив бібліотеки висловлює вдячність за тісну співпрацю та допомогу у проведенні заходу директору та педагогічному колективу школи №1.









Комментариев нет:

Отправить комментарий