суббота, 10 марта 2018 г.

ХТО ШЕВЧЕНКА ПРОЧИТАВ, ТОЙ БАГАТИЙ СЕРЦЕМ СТАВ


Світова слава Т. Шевченка зростає  разом зі славою його народу. Поруч з "Кобзарем" по земній кулі крокують пам'ять, любов і шана.
Твори великого українського поета відомі сьогодні в багатьох країнах світу. 

 Літературні перлини духовності « Хто Шевченка прочитав, той багатий серцем став» під такою назвою    в бібліотеці –філії №2  пройшла зустріч  з учнями школи №1.
Захід  розпочала ведуча  Деревянко Світлана – бібліотекар  бібліотеки – філії №2. Вона розповіла про життєвий і творчий шлях поета.
Школярі дізналися багато цікавих фактів з життя Т.Шевченка, приймали активну участь у літературній вікторині, знаходили матеріали по творам Т. Шевченка по довідковим виданням і алфавітному каталозі. Неабияку зацікавленість  визвала «Секретна абетка» з зашифрованими висловами  про поета. Юнаки та дівчата відгадували певні дати життя та творчості Кобзаря шляхом рішення математичних вправ.
Учні  прйняли активну участь у неординарному флешмобі  зі співом пісні «Заповіт» на слова Тараса Шевченка у сучасній обробці.
Т.Г. Шевченко – це слава і гордість українського народу. Він росте і й розвивається в часі, в історії, і нам ще йти і йти до його осягнення. Ми на вічному шляху до Шевченка.







Комментариев нет:

Отправить комментарий