четверг, 22 марта 2018 г.

ДЕНЬ ПОЕЗІЇ



До Всесвітнього дня поезії 21 березня в  бібліотеці– філії №2 пройшло неординарне засідання літературознавчого гуртка «Літературними стежками рідного краю» (керівник  Чорновол  О. Ф.) з учнями школи №1.
В читальному залі бібліотеки  було оформлено книжкову виставку «Чари поезії», де представлено поетичні добірки поетів різних епох. Бібліотекар провела бібліографічний огляд по поезіях  Івана  Драча, Андрія Малишка, Григорія  Вієру, Віктора Кави, ознайомила зі словником «Літературознавчих термінів».
Команди дівчат та хлопців  прийняли участь у вікторині «З якого твору ці рядки », виконували цікаві завдання «Знайти картки, в яких є рима», працювали «Редакторами»  (виправляли помилки в надісланих віршах). Діти проявили свої поетичні здібності в грі «Буриме», в якій вони самі  за римами складали вірші.
Всі присутні отримали корисну пораду від керівика гуртка  Ольги Чорновол, як  можна швидко та ефективно вивчити вірш напам’ять, за допомогою  криптограми.
Діти емоційно та виразно зачитували не тільки свої улюблені вірші, а й мали можливість продекламувати свої перші творіння. І нехай, це перші спроби, проте – написані від душі. Всім було весело,  цікаво, а найголовніше, що ніхто не залишився байдужим. 












Комментариев нет:

Отправить комментарий