пятница, 28 мая 2021 г.

СЕМІНАР - ПРАКТИКУМ "ІСТОРІЯ РІДНОГО КРАЮ"

 Любов до рідного краю, до землі, до людей, що її заселяють, є спільною турботою про те, щоб він був багатшим, красивішим, культурнішим. Для того потрібно добре знати його історію, природу, економіку, етнографію і культуру. Тому одним із пріоритетних напрямків роботи бібліотек  є краєзнавча робота.

18 травня  в міському краєзнавчому музею відбувся семінар - практикум "Історія рідного краю". Приємно те, що в заході взяли участь і бібліотекарі с. Павлівки, с. Скельова, селища Власівки.

Семінар пройшов у душевній, доброзичливій атмосфері. Провідний  методист ЦМБС  Підгірна Наталія  надала цікаву консультацію «Біблотечне краєзнавство: традиційні та інноваційні аспекти», ознайомила з буклетом , створеним відділом ІТ та ПД ЦМБ «Туристичні маршрути до селищної та сільських бібліотек Світловодської ОТГ». На семінарі  бібліотекарі почули дуже цікаві і маловідомі історії селища Власівки , села Павлівки  та Скельова, а бібліотекарі  м. Світловодськ підготували інформацію з історії мікрорайонів, де знаходяться бібліотеки.

Учасники семінару  отримали позитивні емоції, нові знання, творчі ідеї.












Комментариев нет:

Отправить комментарий