пятница, 12 августа 2022 г.

СВЯТКОВА КОНКУРСНО - РОЗВАЖАЛЬНА ПРОГРАММА "БІЛІОТЕКА ДЛЯ МОЛОДІ" / В РАМКАХ ОБЛАСНОЇ АКЦІЇ «Rave-party #Molod_die»/


 

Святкова  конкурсно-розважальна програма «Бібліотека – для молоді»

/В рамках проведення обласної акції «Rave-party #Molod_die»/

Мета заходу – розвинути вміння працювати в командах, орієнтуватися у просторі, чітко й швидко формулювати думку, логічно та творчо міркувати, згуртувати та розвинути громадський активізм і лідерство у молоді. Учасники отримають цікаві завдання , шукатимуть оригінальні рішення і підказки. Учасники будуть відзначені призами.

Щорічно 12 серпня відзначається Міжнародний день молоді. Рішення було підтримане на І сесії Світової конференції міністрів у справах молоді в Лісабоні 8-12 серпня 1998 р. 

Сучасній молоді надзвичайно пощастило, адже є щонайменше три приводи для святкувань: 

остання неділя червня — Український День молоді;

12 серпня — Міжнародний день молоді;

10 листопада — Всесвітній день молоді.

Ось і наша бібліотека – філія №2  активно відреагувала на цю дату  і підготувала святкову конкурсно-розважальну програму «Бібліотека – для молоді» в рамках обласної акції «Rave-party #Molod_die».  Видання із фондів книгозбірні були представлені на книжково - ілюстративній виставці «З днем молоді!».

 Бібліотекарі провели цікавий квест, молодь висловлювала свої побажання учасникам акції,приймала участь у літературній вікторині «Вгадай,якщо зможешь», артистично виконувала завдання пантоміми «Відгадай,хто Я?». Дівчата та хлопці були учасниками жартівливого танцювального конкурсу, перемогу в якому одержав Кривко Владислав. Діти активно долучились до майстер – класу «Патріотична кусудама», результат дуже вразив – красота, незвичайність,естетичне насолодження. А наостанок всі учасники заходу отримали солодкі призи.

Ще раз вітаємо нашу молодь, бажаємо творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб утілити всі прагнення. Віримо  у перемогу! Ми зможемо змінити світ на краще!











Комментариев нет:

Отправить комментарий