четверг, 11 июня 2015 г.

КРАЄЗНАВЧИЙ ПРИВАЛ "МАНДРУЄМО СТЕЖКАМИ РІДНОГО КРАЮ" ДО ДНЯ МІСТА

Краєзнавчий привал  «Мандруємо стежками рідного краю» саме під такою назвою  5 червня пройшов захід до Дня міста  в бібліотеці – філії №2 з учнями пришкільного табору «Сузір’я »  школи №1.
Є на світі багато чудових міст. Але такого, як наш  Cвітловодськ, немає. Місто світла та води  саме - так його величають. Світловодськ  сьогодні відзначає свою 61 – у річницю з дня заснування.
Весело, цікаво і змістовно провели  діти свій час у бібліотеці. Вони мали змогу не тільки ознайомитися з цікавими книжками , а й більше дізнатися про своє рідне місто. Діти активно брали участь у вікторинах «Тварини і рослини Світловодська», «Лікарські дерева  Світловодська»; відгадували загадки про дерева. Змагалися у командній грі  «Все бачимо, нічого не забудемо».
Вправи  в яких діти приймали участь показали ерудованість, обізнаність, кмітливість, зацікавленість та бажання і надалі товаришувати з книгою та бібліотекою.

Дякуємо за співпрацю вихователям школи №1  Арістаровій  Наталії Юріївні, Яковенко Ользі Іванівні; організатору масових заходів Беліч Аліні Сергіївні.







Комментариев нет:

Отправить комментарий