четверг, 18 января 2018 г.

КРУГЛИЙ СТІЛ "КОРИСНА СОЦІАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ"


12 січня в бібліотеці – філії № 2 відбулася  зустріч за круглим столом інвалідів по зору Світловодська та Світловодського району  з головою територіальної первинної організації  «УТОС»  м. Александрії  Поліщуком Леонідом Івановичем. На зустрічі були надані  консультації  по соціальному захисту інвалідів по зору, піднімалося питання про  реабілітаційну картку, як її получити, або возобновити. Вирішувалося питання стосовно путівок в реабілітаційні центри, а саме як писати заяви на путівки – Боярка, Карпати… Три жінки  з вадами зору безкоштовно отримали плеєр (зарядка від сонячних батарей), на якому записана Біблія. Були взяті на облік люди, які потребують ходунки, палички, тощо. А  також була надана гуманітарна допомога.
В  бібліотеці з обмінного фонду є диски , на яких записані як художні твори , так і  науково – популярні. Бажаючі  мають можливість   безкоштовно отримати ці видання.
На зборах прозвучало звернення Поліщука Леоніда до мешканців міста Світловодська та Світловодського району , які мають інвалідність І, ІІ, ІІІ груп  інвалідів по зору повідомити свої контактні дані  помічниці Поліщука Л. І.   Валентині Орошко за т. 0971066807, або т. 72530, 0685346990 (бібліотека –філія №2) .







Комментариев нет:

Отправить комментарий