четверг, 14 февраля 2019 г.

ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА В ПТУ №5



14 лютого 2019 року в  ПТУ №5 з  учнями груп  К- 5 та  К- 18 пройшла розважально-пізнавальна година  «Любові чарівна країна» до Дня святого Валентина.
Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів. Воно надихало поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів. І, якби поставити собі за мету прочитати все, що написано про нього, людині не вистачило б цілого життя. Не випадково існує багато чарівних легенд, обрядів, ритуалів, заснованих на цьому прекрасному почутті. Найромантичніше свято року є – День Святого Валентина.
Ведучі заходу Панченко Тетяна та  Пономаренко Лариса познайомили присутніх  з історією виникнення свята закоханих, розповіли про традиції святкування Дня закоханих у різних куточках світу. Були  проведені веселі та пізнавальні вікторини та конкурси: «Назви пару»,  «Компліменти», «Етикет», «Питання на засипку», «Кулінарний»…  Юнаки та дівчата були не тільки веселими  та небайдужими, а ще й інтелектуально обізнаними  та з задоволенням  брали участь у діалозі про кохання.  Приємною  несподіванкою стала участь у танцювальному конкурсі  з перешкодою – парам треба було тримати яблуко і виконувати різні «па». Молодь із фан­та­зію зро­би­ли ва­лен­тинки, то­му кож­на має ін­ди­ві­ду­аль­ну ори­гі­наль­ніс­ть,  є цікавою та неповторною. 
День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання пройшов в ПТУ  №5 на «ура».
Дякуємо за співпрацю заступнику директора з навчально – виховної роботи Риженко Лілії, класним керівникам груп  К – 5 та К- 18  Решетченко Тетяні та Збираник Ірині, провідному бібліотекарю Панченко Тетяні.










Комментариев нет:

Отправить комментарий