пятница, 27 сентября 2019 г.

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ "БІБЛІОТЕК@ - ТВІЙ ПЕРШИЙ КРОК ДО УСПІХУ"

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек в бібліотеці  - філії №2 відбувся День відкритих
дверей «Бібліотек@ – твій перший крок до успіху». На захід були запрошені учні першої школи. Мета заходу – сприяння поповненню літературного багажу школярів, створенню умов для розвитку пам’яті, мислення, творчого потенціалу, вмінню працювати в групах. Захід носив розважальний і пізнавальний характер. 
Цікаву  і захоплюючу презентацію "Шлях книги від давнини до сучасності" провела  провідний бібліотекар Пономаренко Лариса.
Діти  розділилися на дві  команди, для яких були підготовлені різноманітні конкурси та завдання. Цікавим виявилося завдання , де треба було скласти окремі слова за алфавітом, а з останніх літер прочитати  прислів’я про книгу.
 З великою цікавістю і задоволенням юнаки та дівчата приймали участь в речовій вікторині  «Чорний ящик», літературній грі «Назви прізвище письменника».
По завершенні заходу всі діти отримали подарунки. Було дуже весело, цікаво, пізнавально і захоплююче. Всі отримали масу позитивних емоцій і висловили надію на участь у подальшому  в бібліотечних заходах на різні теми.
На заході зі святом бібліотекарів привітали учні та педагоги школи №1.
Дякуємо  за співпрацю директору та  педагогічному колективу ЗОШ №1









Комментариев нет:

Отправить комментарий