вторник, 24 сентября 2019 г.

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ТУРИЗМУ "ФЕЄРІЯ МАНДРІВ"


Туризм є одним з найпопулярніших видів відпочинку. Подорожуючи, люди пізнають світ – історію, культуру, звичаї  Батьківщини, інших країн та свого рідного краю.

До  Всесвітнього дня туризму  в   бібліотеці – філії №2 відбувся просвітницький захід «Феєрія мандрів», за участі  учнів комунального закладу Світловодської  спеціальної школи  №1 Кіровоградської Обласної Ради (вихователь Ермаш Марина Олександрівна).

Бібліотечні працівники розповіли дітям про цікаві  туристичні місця України, звернули увагу молоді на  користь здорового способу життя   та  активного відпочинку, підтверджуючи слова показом відеоролика «Всесвітній день туризму».

 Юнаки та дівчата відгадували загадки, приймали участь у вікторині, різноманітних конкурсах, інтелектуальній естафеті.
         До заходу була  розгорнута книжкова  виставка-подорож  «Дива голубої планети», з книгами якої діти уважно познайомилися.

Бібліографічна довідка:


Всесвітній день туризму було встановлено на ІІІ сесії Генеральноїасамблеї  Всесвітньої  туристичної  організації  у 1979 році і відтоді  27 вересня  щорічно це свято  урочисто святкують у багатьох країнах світу. Згідно з Указом президента України від 21 вересня 1998 року цей день також визначено як День туризму в Україні.




Комментариев нет:

Отправить комментарий