суббота, 14 мая 2022 г.

РОДИННЕ СВЯТО "БЕЗ СІМ'Ї НЕМАЄ ЩАСТЯ НА ЗЕМЛІ" /ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СІМ'Ї /

 






У травні все прогресивне людство відзначає Міжнародний день сім’ї. Це свято запроваджене в 1993 році Генеральною Асамблеєю ООН, з метою об’єднання можливостей  різних країн для вирішення всіх найсерйозніших питань, пов’язаних із сім’єю.

Весело і цікаво відсвяткували родинне свято   «Без сім’ї немає щастя на землі» у бібліотеці – філії №2. Для своїх користувачів та сімей переселенців  бібліотекарі І категорії Пономаренко Лариса та Деревянко Світлана  підготували багато цікавих бібліотечних розваг. До уваги присутніх яскрава книжкова виставка  «Моя сім’я – моя радість », на якій представлено літературу з сімейної педагогіки, дитячої психології, родинних стосунків, поради для всебічного розвитку дитини, художня література  та періодика.

Кожна родина презентувала свій сімейний портрет: цікаві моменти з життя, улюблені хобі, страви. Також сімейні команди активно приймали участь у бліц – турнірі,конкурсах «Склади приказку про сімю», «Буква алфавіту – казковий герой», «Кулінарний». А конкурс «Дім моєї мрії» розкрив талант будівництва чарівного, затишного дому. Кожна родина складала з «цеглин» дім своєї мрії, а потім захищала свій проект. Наостанок бібліотекарі  запропонували безпрограшну лоторею з призами,які радували кожну родину.


Комментариев нет:

Отправить комментарий