понедельник, 27 марта 2023 г.

ЗУСТРІЧ З УКРАЇНСЬКОЮ ПИСЬМЕННИЦЕЮ ЛЮДМИЛОЮ ОХРІМЕНКО



У центральній міській бібліотеці відбулась зустріч з українською сучасною письменницею, волонтеркою Людмилою Охріменко.

Людмила Леонідівна народилася у місті Синельникове Дніпропетровської області. Довгий час жила і працювала у Криму. Зараз мешкає у Харкові. Волонтерка. З 2014 року їздила з гуманітарними місіями у Луганську та Донецьку області задля допомоги добровольчим формуванням і підрозділам ЗСУ.

Писаки почала ще у дитинстві, але вважала свою творчість аматорством. Війна і окупація рідного Криму стали поштовхом для активної творчості і публікацій, почала писати книжки про війну, а прибуток від книжок віддає на допомогу родинам загиблих та пропавши без вісти, на  допомогу фронту.

На сьогодні видано 6 книжок авторства Людмили Охріменко. На заході письменниця презентувала свій роман «Оскар», який у  2021 році названий найкращим романом на воєнну тематику членами журі міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова 2021», за що отримала відповідну спеціальну відзнаку.

Пані Людмила з перших слів привернула до себе увагу володінням гарної української мови, в теплій співбесіді розповіла про своє становлення як літератора, розповіла про написання своїх книжок. А також поділилась важкими історіями про долі людей під час війни.

Всі учасники заходу висловили велику вдячність письменниці за книги, за чудову українську мову, за тепло дущі та велику любов до нашої Батьківщини і всіх людей, які працюють на Перемогу.

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий