четверг, 7 декабря 2023 г.

НАЦІОНАЛЬНИЙ ТИЖДЕНЬ ЧИТАННЯ. ЛІТЕРАТУРНО - ТУРИСТИЧНИЙ КРУЇЗ "ЛЮБЛЮ НАД ДНІПРОМ СВОЄ МІСТО ЧУДОВЕ"

 #тижденьчитання

#бутисвоїми

З 4 по 10 грудня триває тиждень читання.

Це всеукраїнська ініціатива, яка ще раз нагадує нам про важливість читання саме зараз. Гасло Тижня читання цього року – «Бути своїми», що демонструє силу єднання українців, згуртованих перед труднощами.

Долучившись до акції , «Національний тиждень читання»  бібліотека – філія №2 спільно з шкільною бібліотекою провели з учнями 7 -го класу  1- ї школи вчитель Панаріна Н.С.літературно – туристичний круїз «Люблю над Дніпром своє місто зелене»,на якому учні мали можливість ознайомитися з літературними альманахами, часописами, збірками творів Світловодських письменників, які є у фондах бібліотек міста. Молодь приймала  участь у голосному читанні віршів О. Неділі, В. Сідуна, К. Оверченко… Шкільний бібліотекар Чорновол Ольга надала цікаву інформацію з історії нашого краю, а потім хлопці та дівчата  приймали участь у літературно – краєзнавчій вікторині, виконували вправу «Якби я був мером міста, щоб я зробив для приваблення туристів».

Читати корисно! Книги освічують душу, піднімають і зміцнюють людину, пробуджують в ній кращі прагнення, гострять її розум і пом’якшують серце.

Дякуємо за співпрацю  директору КЗ «Гімназія №1 Світловодської міської ради» Климчук О. А, вчителю мови і літератури  Панаріній Н. С., асистенту вчителя Артеменко В.І., бібліотекарю  Чорновол О. Ф.

 











Комментариев нет:

Отправить комментарий