пятница, 8 декабря 2023 г.

НАЦІОНАЛЬНИЙ ТИЖДЕНЬ ЧИТАННЯ .ЗУСТРІЧ З КАЗКОЮ "КАЗКИ ДАРУЮТЬ ЧУДЕСА"


  #тижденьчитання

#бутисвоїми




Казки по праву вважають золотим скарбом усної народної творчості. Дитяча казка - це шлях до пізнання дитиною навколишнього світу і захоплююча подорож у чарівний світ вигаданих персонажів. Казки справляють на дітей глибоке емоційне враження, збагачують їхню мову, пробуджують духовні сили. Діти охоче линуть в оповитий чарами казковий світ, де на них чекають улюблені герої та цікаві й повчальні пригоди. А живуть усі найкращі казки світу,звичайно,у книжковій країні - бібліотеці.

До Національного тижня читання працівники міської бібліотеки – філії №2 спільно з шкільним бібліотекарем  запросили на зустріч з казкою «Казки дарують чудеса» учнів 1-х , 2 –х  класів гімназії  №1.

Основна мета заходу-викликати інтерес до книги та читання, поглибити знання учнів про казку,формувати читацький смак, розвивати кмітливість, допитливість, виховувати добрі почуття.

Бібліотекарі  ознайомили присутніх з найцікавішими авторськими казками та казками народів світу , а коли настав час літературних ігор та вікторин, то тут маленькі читайлики показали себе справжніми любителями та знавцями казок. Діти залюбки брали участь у бібліовікторинах  «З якої казки герой?», «У світі казки чарівної» та відгадували загадки, приймали  участь у грі «Загадкова скринька»… .  Цікаво, весело, дружньо  пройшов флеш – моб «Читати – це модно!».

Дякуємо за співпрацю  директору КЗ «Гімназія №1 Світловодської міської ради» Климчук О. А, класним керівникам Агафоновій В. В., Яценко О. О., бібліотекарю  Чорновол О. Ф.





Комментариев нет:

Отправить комментарий