пятница, 7 марта 2014 г.

Майбутнє варто планувати. "З любов’ю до жінки"



Програма «Здоров’я жінок України», проект «Майбутнє варто планувати»  продовжують свою роботу.Мета програми - сприяти збереженню репродуктивного здоров’я  жінок  та пар України шляхом покращення використання сучасних та ефективних методів контрацепції як альтернативи неплановій вагітності та абортам.
 7 березня разом з учнями Світловодського ПТУ № 5 працівники бібліотеки – філії № 2 Світловодської ЦМБС провели»  інформаційно – просвітницьку акцію «З любов’ю до жінки».
( Група К - 9, майстер виробничого навчання Зимина Алла Сергіївна).
Молодість -  одна із найцікавіша і  найважливіша пора у житті , період коли людина стає дорослою. Під впливом статевих гормонів тіло починає змінюватися, разом з ним змінюється психіка, бажання, інтереси, захоплення.
    Це період, коли в життя входять нові звички і заняття - це період нових зустрічей та знайомств. Але, крім радості, в цей час можна зустрітися з прикростями та неочікуваними проблемами. Щоб цих прикростей було якнайменше, молоді  необхідно багато чого дізнатися.
У рамках акції було проведено бліц-опитування  «Готовність до сімейного життя», конкурси : «Конкурс посмішок», конкурс – міміка  на відгадування «Хто народився ?», конкурс ніжних слів «Моє сонечко». Хлопці  залюбки продовжували фразу  «Жінка – це…». Також відбулося обговорення на тему «Небезпека випадкових  статевих стосунків». Була оформлена книжкова виставка «З любов’ю до жінки».
Під час акції всі бажаючі мали змогу познайомитися з викладкою інформаційних матеріалів  та спеціальною літературою.
 Бібліотечні  працівники роздавали  друковану продукцію, закликаючи цим замислитися про своє здоров'я і важливість планування сім'ї, щоб молоді люди на основі наданої інформації мали  змогу приймати правильні і виважені рішення стосовно збереження репродуктивного здоров'я.  

 Молодь , яку зацікавила  більш детальна інформація пов’язана з питаннями планування сім’ї    дізналась про можливість  звернення на безкоштовну інформаційну лінію за номером 0800502757, яка працює з 9.00 до 18.00.  Дзвінки зі стаціонарних телефонів  у межах України безкоштовні. Дізналися і про сайт  www.planA.org.ua  , на який можна завітати з  питань планування сімї .













Комментариев нет:

Отправить комментарий